HACCP szerinti kártevőirtásra kötelezettek az élelmiszerek és italok előállitására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló egységek, melyek területén rovar és rágcsálók elleni védekezésről akár megelőző jelleggel is gondoskodni kell. Minimális követelmény a félévenkénti kezelés.
Megrendelés esetén akár aznap megküldjük emailben a szerződést, melyet esetleges ellenőrzés során be tud mutatni. A továbbiakban ha folyamatos szerződés áll fenn, akkor félévente keressük, és időpont egyeztetés után elvégezzük a szerződésben foglaltakat.
Az árkalkulátorban szereplő összegek a jogszabályi előírásoknak megfelelő szerelvények elhelyezését, feltöltését, monitorozását, dokumentálását foglalja magában. Amennyiben a telephelyen nem csak megelőző jelleggel, vagy nagy mértékű fertőzöttséggel nézünk szembe, úgy egyedi árajánlatot tudunk nyújtani.